Prihlásenie
Najnovšie články

Drevostavba roka 2019 - internetové hlasovanie

20.05.2020
Tak ako v minulých ročníkoch, aj v tomto roku sa s nominovanými stavbami mohla verejnosť zoznámiť nielen v odborných časopisoch, ale aj na webovej stránke www.mojdom.sk a na www.drevostavby-zsdsr.sk. Žiaľ, laická verejnosť mohla hlasovať výlučne iba na internete, pretože výstavy Nábytok a bývanie 2020 v Nitre (10.3. – 15.3.2020) ako aj CONECO – RACIOENERGIA 2020 (25. - 28. 3. 2020) v bratislavskej Inchebe boli kvôli koronavírusu odložené, resp. zrušené. Napriek tomu sa do hlasovania na internete zapojilo celkom 1265 hlasujúcich. Výsledky internetového hlasovania nájdete v priloženej tlačovej správe.

DREVOSTAVBA ROKA 2019 - Výsledky odbornej poroty

04.05.2020
Odborná komisia posudzovala a bodovo ohodnotila architektúru stavby i projekt a technické parametre realizácie, ako aj vizuálny dojem diela. Vzhľadom na vysoký počet nominácií (oproti minulým ročníkom mohli realizačné drevostavbárske firmy nominovať viac ako jednu stavbu) sa komisia rozhodla oceniť až šesť drevostavieb.

DREVOSTAVBA ROKA 2019 - Tlačová správa

05.03.2020
Zväz spracovateľov dreva Slovenskej republiky už po deviatykrát organizuje súťaž Drevostavba roka. Bližšie informácie nájdete v priloženej Tlačovej správe.  Zapojiť do hlasovania sa môžete po kliknutí na banner v úvode Drevostavba roka 2019.
Najnovšie články
Úvod > Úvod > Najnovšie články